roy cloot podium helchteren cross

Afgelopen weekend heeft Roy meegedaan aan de motorcrosswedstrijd in Helchteren BelgiĆ«. Ondanks dat Roy niet meer met de motor gereden had vanaf September, wist hij zich na 6 maanden niet meer te hebben gereden, naar een 2e plaats in de eerste reeks en een 2e plaats in de 2e reeks te sturen bij de dagvergunningen. Dit was voldoende voor de 2e plaats in de eindstand, en hiermee wist Roy zijn prijzenkast weer bij te vullen. Roy zelf: “je merkt als je lang niet meer gereden hebt, dat het toch een zware sport is, en zeker de laatste paar rondes speelt de conditie en het verzuren van je spieren je dan parten. Maar met doorzettingsvermogen kom je een heel eind”, aldus Roy.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>