Like RC Scooters margraten on Facebook


Vanaf vandaag zullen al onze laatste nieuwtjes te vinden zijn op facebook.
klik hier en LIKE US

Officieel honda dealer sinds april 2013


Sinds April 2013 kunnen wij met trots melden dat wij officieel Honda dealer zijn. De kwaliteit van onze werkplaats in combinatie met de kwaliteit van de Honda scooters zal garant staan voor een winnende combinatie. Vanaf begin April zullen de nieuwe Honda modellen in onze showroom te bezichtigen zijn. Laat u verrassen door deze super-zuinige 4-takt injectie scooters. De Honda Vision is mede door de grote wielen en het zuinige benzineverbruik een uitermate geschikte woon-werkverkeer scooter. En de Honda NSC50R is de sportievere broer van de Honda Vision, waar ook zeker de jeugd mee gezien mag worden. Al helemaal in de Repsol race-uitvoering een lust voor het oog.

open dag aan de fremme 2013

YouTube Preview Imageopen dag aan de fremme 2013

Zondag 21 April 2013 is er weer de open dag op bedrijventerrein aan de fremme. Deze dag openen wij voor iedereen onze deuren, en zullen wij de gehele dag aanbiedingen en acties houden, en voor de kinderen hebben wij zelfs gratis verrassingen in petto. Kom langs en laat u door ons verrassen.

AUDI look achterlichten Vespa LX en SNieuw in ons assortiment zijn de AUDI-look achterlichten voor de Vespa’s. Deze zijn voorzien van led-tubes, wat de mooie uitstraling heeft zoals de duurdere AUDI auto’s!! Leverbaar met een zwarte of een chrome rand om de lamp. Deze lichten zijn plug-and-play en voorzien van de originele stekker. Nu voor de introductieprijs van € 55 per set.

nieuwe Aerox komt eraan !!! 1e SPY pictures

Stilstaan is achteruitgaan dachten ze bij Yamaha. Vanaf komend voorjaar komt er een geheel vernieuwde Aerox R met digitaal dashboard, vernieuwde beplating, dubbel zadel die bijde te openen zijn. De olie en benzinetank zijn boven onder de duoseat bevestigd voor meer gebruiksgemak tijdens het bijvullen. Vernieuwde verlichting voor en achter incl. de knipperlichten. Zelfs de uitlaat is in een nieuw jasje gestoken! Hieronder de 1e plaatjes van de nieuwe Aerox. Nog niet zeker, maar wel mogelijk is dat er ook een Aerox “Naked” naar Nederland komt, met standaard een sportstuur en kleine teller gemonteerd.